duminică, 1 martie 2015

Ziua 13: Proteine


Supra crema de ciuperci cu conopida

1/2 conopida ( mica)
6 ciuperci medii
1 l apa
1 cub baza pentru supa
1 praf sare
cateva cubulete de cascaval
10 gr unt
                                                                                                                                                                 

Intr-o oala adanca se pune apa la fiert impreuna cu baza pentru supa si sarea. Legumele se curata si se taie bucatele iar cand supa incepe sa fiarba, se adauga si ele in oala pana se inmoaie. Se scurg apoi de apa, (se pastreaza insa cam 250-300 ml supa) se pun intr-un castron sau blender si se paseaza. Se adauga untul si supa pastrata si se blenduiesc in continuare pana obtineti o supa fina. Se condimenteaza dupa gust si se serveste cu cascaval taiat cubulete.













Sursa Foto: http://www.curademiere.ro/supa-crema-de-ciuperci/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu