Am inceput aceasta dieta cu speranta de a-mi schimba stilul alimentar. Am spus start, la 67 de kg, dupa o luna de dukan in care n-am slabit aproape deloc, si sper sa ajung la 55. Am mai tinut Rina si in trecut, si am avut rezultate mai mult decat multumitoare. Asa ca plina de speranta si cu o dorinta arzatoare de a ma dezvolta din punct de vedere culinar, voi impartasi cu voi retetele si ideile mele.
sâmbătă, 21 martie 2015
Ziua 33: Cina
Spanac sotat cu usturoi si lamaie si ciupercute la cuptor
Sursa foto: http://retete.acasa.ro/sfaturi-culinare-41/spanacul-modalitati-de-intrebuintare-in-bucatarie-12871.html
Spanacul sotat se poate servi in oricare din zilele dietei Rina. La vitamine renuntati la uleiul de masline.
O lingura de ulei de masline, se pune intr-o tigaie incinsa alaturi de 2-3 catei de usturoi. Se adauga spanacul, se acopera tigaia cu un capac, si se lasa pe foc pana scade spanacul. Se adauga zeama de la o jumatate de lamaie si se mai lasa 1-2 minute pe foc. Il puteti servi alaturi de ce doriti, carne/oua/branza pentru proteine, cartofi/orez/fasole/naut pentru amidon, paste pentru carbo si salata de cruditati la vitamine.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu