sâmbătă, 21 martie 2015

Ziua 33: Cina


Spanac sotat cu usturoi si lamaie si ciupercute la cuptor
















Sursa foto: http://retete.acasa.ro/sfaturi-culinare-41/spanacul-modalitati-de-intrebuintare-in-bucatarie-12871.html

Spanacul sotat se poate servi in oricare din zilele dietei Rina. La vitamine renuntati la uleiul de masline.

O lingura de ulei de masline, se pune intr-o tigaie incinsa alaturi de 2-3 catei de usturoi. Se adauga spanacul, se acopera tigaia cu un capac, si se lasa pe foc pana scade spanacul. Se adauga zeama de la o jumatate de lamaie si se mai lasa 1-2 minute pe foc. Il puteti servi alaturi de ce doriti, carne/oua/branza pentru proteine, cartofi/orez/fasole/naut pentru amidon, paste pentru carbo si salata de cruditati la vitamine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu