miercuri, 4 martie 2015

Ziua 16: Vitamine


Tarta raw cu banana, cocos si capsuni


Pentru blat:

1/4 ceasca migdale(aprox. 25 gr)
1 lg faina de cocos
3 lg dulceata de capsuni fara zahar
1 lg sirop agave/miere

Se blenduiesc impreuna pana se obtine un aluat sfaramicios de consistenta nisipului umed. Aluatul astfel obtinut se pune intr-o tava de tarta cu diametrul de 8-10 cm si se da la frigider.


Pentru crema:

1 banana moale
1 lg unt de arahide (de preferat bio, fara zahar si sare)
1 lg sirop agave
1 lg faina cocos sau fulgi de cocos

Asemenea blatului, toate ingredientele se pun intr-un robot de bucatarie si se blenduiesc pana se obtine crema de consistenta dorita.

Se asambleaza prajitura si se mai lasa la frigider pentru cel putin 30 de minute. Se orneaza cu 1 lingurita de dulceata fara zahar si fructe proaspete sau doar cu fructe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu