Am inceput aceasta dieta cu speranta de a-mi schimba stilul alimentar. Am spus start, la 67 de kg, dupa o luna de dukan in care n-am slabit aproape deloc, si sper sa ajung la 55. Am mai tinut Rina si in trecut, si am avut rezultate mai mult decat multumitoare. Asa ca plina de speranta si cu o dorinta arzatoare de a ma dezvolta din punct de vedere culinar, voi impartasi cu voi retetele si ideile mele.
miercuri, 4 martie 2015
Ziua 16: Vitamine
Tarta raw cu banana, cocos si capsuni
Pentru blat:
1/4 ceasca migdale(aprox. 25 gr)
1 lg faina de cocos
3 lg dulceata de capsuni fara zahar
1 lg sirop agave/miere
Se blenduiesc impreuna pana se obtine un aluat sfaramicios de consistenta nisipului umed. Aluatul astfel obtinut se pune intr-o tava de tarta cu diametrul de 8-10 cm si se da la frigider.
Pentru crema:
1 banana moale
1 lg unt de arahide (de preferat bio, fara zahar si sare)
1 lg sirop agave
1 lg faina cocos sau fulgi de cocos
Asemenea blatului, toate ingredientele se pun intr-un robot de bucatarie si se blenduiesc pana se obtine crema de consistenta dorita.
Se asambleaza prajitura si se mai lasa la frigider pentru cel putin 30 de minute. Se orneaza cu 1 lingurita de dulceata fara zahar si fructe proaspete sau doar cu fructe.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu