marți, 17 martie 2015

Ziua 30: Proteine


Pizza pe blat de conopida


Pentru crusta
700 gr conopida
1 lingura de faina
150 grame cascaval ras

Pentru topping:

sos de pizza
rosii
ardei
dovlecel
masline
50 de grame de branza rasa

Conopida se da pe razatoare si se baga la cuptorul cu microunde 6 minute, pana se inmoaie. Daca nu aveti microunde, o fierbeti si apoi o scurgeti bine. Se amesteca cu faina si cele 150 de grame de branza si se intinde pe o tava rotunda cu diametrul de 30 de cm. Se da la cuptor 15 minute sau pana se rumeneste. Se scoate apoi din cuptor, se pun peste,
sosul de rosii si restul de legume, se adauga si cele 50 de grame de branza deasupra, si se da inapoi in cuptor pentru inca 5-10 minute.

Reteta originala se face cu ou in loc de faina, insa ca pizza mea sa fie ok pentru rina am pus o lingura de faina in locul celor 50 de grame de paine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu