Am inceput aceasta dieta cu speranta de a-mi schimba stilul alimentar. Am spus start, la 67 de kg, dupa o luna de dukan in care n-am slabit aproape deloc, si sper sa ajung la 55. Am mai tinut Rina si in trecut, si am avut rezultate mai mult decat multumitoare. Asa ca plina de speranta si cu o dorinta arzatoare de a ma dezvolta din punct de vedere culinar, voi impartasi cu voi retetele si ideile mele.
miercuri, 25 martie 2015
Ziua 36: Cina
Tocanita de legume cu paste 100% integrale
50 g paste 100% integrale
1 ceapa tocata marunt
1/2 ardei
1/2 borcan de ciuperci
1-2 linguri sos de rosii
1/2 lingura ulei masline
patrunjel tocat
sare
piper
boia iute dupa gust
Pastele se fierb conform intructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o oala se pune uleiul la incins se adauga ceapa si se caleste cateva minute pana devine translucida. Se adauga restul legumelor si 100 ml apa si se acopera oala cu un capac. Lasati legumele sa se inabuseasca, dar aveti grija sa amestecati din cand in cand, ca sa nu se lipeasca. Se adauga si sosul de rosii si se mai lasa cateva minute pe foc. Se serveste cu patrunjel proaspat.
Avand in vedere ca tocanita e facuta cu legume permise zilnic in Dieta Rina, aceasta masa poate fi servita ca atare la pranz carbo, inlocuiti pastele cu o felie de paine si adaugati putina carne, sau un ou sau putina branza, pentru ziua de Proteine, 2-3 cartofi fierti in locul pastelor pentru ziua de amidon, si renuntand la sare si ulei, tocanita merge servita chiar si la vitamine. :D
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu