miercuri, 25 martie 2015

Ziua 36: Cina


Tocanita de legume cu paste 100% integrale


50 g paste 100% integrale
1 ceapa tocata marunt
1/2 ardei
1/2 borcan de ciuperci
1-2 linguri sos de rosii
1/2 lingura ulei masline
patrunjel tocat
sare
piper
boia iute dupa gust


Pastele se fierb conform intructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o oala se pune uleiul la incins se adauga ceapa si se caleste cateva minute pana devine translucida. Se adauga restul legumelor si 100 ml apa si se acopera oala cu un capac. Lasati legumele sa se inabuseasca, dar aveti grija sa amestecati din cand in cand, ca sa nu se lipeasca. Se adauga si sosul de rosii si se mai lasa cateva minute pe foc. Se serveste cu patrunjel proaspat.

Avand in vedere ca tocanita e facuta cu legume permise zilnic in Dieta Rina, aceasta masa poate fi servita ca atare la pranz carbo, inlocuiti pastele cu o felie de paine si adaugati putina carne, sau un ou sau putina branza, pentru ziua de Proteine, 2-3 cartofi fierti in locul pastelor pentru ziua de amidon, si renuntand la sare si ulei, tocanita merge servita chiar si la vitamine. :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu