vineri, 13 martie 2015

Ziua 26: Amidon


Risotto fiert in supa de brocoli cu legume

130 de grame de orez cu bob colosal
1/2 dovlecel
1 fir de ceapa verde
2 ardei micuti
1 mana de ciuperci (eu am pus din cele la borcan)
2 catei zdrobiti de usturoi
400 ml apa
400 ml supa crema de brocoli (lungita si fara zmantana)
1 lingura de ulei de masline
sare


Intr-o cratita suficient de inalta se pune la incins uleiul de masline in care se trantesc si cei doi catei de usturoi. Se adauga legumele si se calesc pentru 2-3 minute. Se pune apoi orezul si 200 de ml de apa. Se lasa oala la foc mic,si se amesteca continuu, pana se absoarbe lichidul iar apoi se adauga 200 ml de supa. Procesul se repeta, pana se termina tot lichidul iar orezul este complet fiert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu