miercuri, 29 aprilie 2015

Supa de rosii cu piept de pui si fructe de mare


225 gr mix fructe de mare
100 gr piept de pui
1 conserva rosii cuburi
2 catei de usturoi
1 lingurita unt
sare
piper
boia iute
oregano
busuioc
patrunjel






Instructiuni: Cateii de usturoi se curata si se taie in 2. Intr-o oala de marime medie, se pune untul la topit iar apoi se adauga usturoiul. Pieptul de pui, se curata si se taie cubulete si se pune si el langa usturoi pana cand devine albicios. Apoi se adauga fructele de mare, se condimenteaza totul dupa gust, se adauga putina apa si se acopera oala cu un capac. Se lasa oala acoperita la foc mediu pentru 5 minute dupa care se adauga conserva de rosii. Focul se reduce la minin, pentru inca 25-30 de minute. Se serveste cu patrunjel proaspat sau uscat ori busuioc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu