joi, 30 aprilie 2015

Prajitura cu cafea si crema de ciocolata
















Pentru Blabt:

1 ou
1+1/2 lg tarate ovaz
1 lg lapte praf 0.25%
1/2 lgt praf de copt
1 lg apa
indulcitor lichid dupa gust
esenta de vanilie
esenta de rom
esenta de cafea

Pentru sirop:

2 lg apa
esenta de rom
esenta de alune

Pentru crema:

2 lg iaurt grecesc
1 lgt cacao degresata
indulcitor dupa gust
esenta de alune
esenta de rom

Pentru Blat:
Oul se amesteca cu taratele, laptele praf, apa, praful de copt, esentele si indulcitorul si se omogenizeaza bine. Se pune alutual intr-un vas rezistent la caldura si se da la microunde pentru 2:30 minute sau in cuptor pana ce o scobitoare introdusa in mijloc iese curata.


Pentru Sirop:
2 linguri de apa se amesteca cu esenta de rom si alune si indulcitorul si se toarna peste prajitura dupa ce aceasta s-a racit

Pentru Crema:
Iaurtul se pune intr-un castronel, se amesteca cu cacao pana nu mai sunt cocoloase, se adauga esentele si indulcitorul si se orneaza prajitura


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu