vineri, 8 mai 2015

Supa de sparanghel
















300 ml apa
6 tije de sparanghel
1 felie de ardei rosu
1 fir ceapa verde
2 linguri de iaurt
1 galbenus de ou
1 lingurita de otet de mere
sare
piper
patrunjel














Legumele se taie marunt, in functie de preferinta. Sparanghelul l-am taiat in bucatele mai mari pentru ca asa imi place mie. Intre timp, se pune o craticioara cu apa la fiert si se adauga sarea.















Cand apa incepe sa fiarba, se adauga legumele. Intr-un castron cele doua linguri de iaurt se amesteca cu galbenusul de ou, piper, patrunjel tocat si otet. Can legumele sunt fierte, se iau cateva linguri de supa si se adauga peste compozitia cu ou. Se continua astfel pana ce amestecul respectiv este incalzit si se poate turna in oala, peste legume. Se mai lasa supa pe foc 2-3 minute iar apoi se poate servi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu