Am inceput aceasta dieta cu speranta de a-mi schimba stilul alimentar. Am spus start, la 67 de kg, dupa o luna de dukan in care n-am slabit aproape deloc, si sper sa ajung la 55. Am mai tinut Rina si in trecut, si am avut rezultate mai mult decat multumitoare. Asa ca plina de speranta si cu o dorinta arzatoare de a ma dezvolta din punct de vedere culinar, voi impartasi cu voi retetele si ideile mele.
duminică, 3 mai 2015
Negresa cu zmeura si crema de alune
Pentru negresa:
1 ou
1 lingura lapte praf degresat sau pudra proteica
2 linguri tarate de ovaz
2 linguri de apa
1 lingurita praf de copt
100 gr zmeura proaspata sau congelata
Indulcitor lichid dupa gust
esenta de vanilie
1 lingurita cacao 0%
Pentru Crema:
2 linguri iaurt grecesc
1 lingura crema de branza
1 lingurita cacao 0%
esenta de alune
esenta de vanilie
Indulcitor
Negresa: Oul se bate bine cu o furculita impreuna cu indulcitorul si esenta de vanilie. Se adauga apoi apa si toate ingredientele uscate. Se toarna aluatul intr-un vas rezistent la caldura, se adauga zmeura si se da vasul la cuptor pentru 10-15 minute. (Depinde de cuptor, verificati din cand in cand cu o scobitoare)
Crema de alune: Amestecati iaurtul si crema de branza cu esentele si indulcitorul, adaugati apoi cacao si decorati prajitura doar dupa ce aceasta s-a racit complet.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu