sâmbătă, 2 mai 2015

Biscuiti din fasole
















1 conserva fasole boabe
4 linguri tarate de ovaz
2 linguri lapte praf degresat
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 ou
Indulcitor
Esenta de vanilie
Cacao (optional)

Fasolea si oul se pun intr-un castron si se paseaza cu un blender vertical sau se baga impreuna in robotul de bucatarie. Se adauga indulcitorul, esenta de vanilie si se amesteca bine. Taratele, laptele praf, bicarbonatul de sodiu si praful de copt, se amesteca separat iar apoi se incorporeaza in amestecul de fasole. Eu am impartit in aceasta faza aluatul in doua si jumatate l-am lasat cu vanilie iar in cealalta jumatate am adaugat o lingurita de cacao. Se formeaza apoi bilute si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se aplatizeaza bilutele cu o lingurita sau furculita, poate chiar si cu mana, si se da tava in cuptorul preincalzit, la 220 de grade pentru 10-15 minute.
                                                                                                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu