Am inceput aceasta dieta cu speranta de a-mi schimba stilul alimentar. Am spus start, la 67 de kg, dupa o luna de dukan in care n-am slabit aproape deloc, si sper sa ajung la 55. Am mai tinut Rina si in trecut, si am avut rezultate mai mult decat multumitoare. Asa ca plina de speranta si cu o dorinta arzatoare de a ma dezvolta din punct de vedere culinar, voi impartasi cu voi retetele si ideile mele.
vineri, 27 februarie 2015
Ziua 11: Carbo
Paste cu conopida Romanesco, ciuperci si smantana
100 gr paste
5 ciuperci medii
3 catei de usturoi
1/2 conopida Romanesco
50 ml smantana pentru gatit
10 gr parmezan razuit
sare
piper
1 lingura ulei de masline
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline si usturoiul zdrobit. Se taie ciupercile cuburi, iar conopida buchetele, si se adauga in tigaie. Se adauga 2 polonice de apa fiarta, si se lasa la inabusit. Cand pastele au fiert, se scurg si se pun in tigaie peste ciuperci si conopida. Se mai pune un polonic de apa fiarta si se lasa pe foc pana scade apa. La final se adauga smantana si parmezanul si se mai lasa 1 minut pe foc. Se aseaza pe farfurie si daca doriti mai puteti adauga putin parmezan ras! Pentru cei ce vor sa tina Rina ca la carte, parmezanul si smantana se pot omite.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu