vineri, 27 februarie 2015

Ziua 11: Carbo


Paste cu conopida Romanesco, ciuperci si smantana



100 gr paste
5 ciuperci medii
3 catei de usturoi
1/2 conopida Romanesco
50 ml smantana pentru gatit
10 gr parmezan razuit
sare
piper
1 lingura ulei de masline

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline si usturoiul zdrobit. Se taie ciupercile cuburi, iar conopida buchetele, si se adauga in tigaie. Se adauga 2 polonice de apa fiarta, si se lasa la inabusit. Cand pastele au fiert, se scurg si se pun in tigaie peste ciuperci si conopida. Se mai pune un polonic de apa fiarta si se lasa pe foc pana scade apa. La final se adauga smantana si parmezanul si se mai lasa 1 minut pe foc. Se aseaza pe farfurie si daca doriti mai puteti adauga putin parmezan ras! Pentru cei ce vor sa tina Rina ca la carte, parmezanul si smantana se pot omite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu